طرز پخت لوبیا پلوی گیاهی
پنجشنبه, ۲۳ شهریور ۱۳۹۶، ۰۳:۲۲ ق.ظ
مواد لازم (برای ۴ نفر):
- برنج ایرانی مرغوب(برنجِ محمودی)….………………. ۳ پیمانه
- لوبیا سبز خرد شده …………………………………………. ۵ پیمانه
- گوجه فرنگی ………………………………………….. ۶ عدد متوسط
- پیاز خرد شده …………………………………………… یک عدد بزرگ
- نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه پلویی …..…………….. به میزان لازم
- روغن کنجد، روغن زیتون ……………...………….. به میزان لازم
طرز تهیه لوبیا پلوی گیاهی:
برنج را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سبز را ۲ سانتی خرد کرده، سپس آن را بخارپز یا آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس لوبیا سبز و ادویه را به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. گوجه را با ۴ پیمانه آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک و فلفل به مواد قبلی افزوده و کمی می پزیم. هنگامی که آب گوجه قوام پیدا کرد، برنج را به آن افزوده و مدتی می پزیم تا آب غذا تمام شود، سپس پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.
لازم به ذکر است این پلو بدون استفاده از روغن های سرخ کردنی و رب گوجه طبخ می شود و از نظر سلامت به همه توصیه می شود.
۹۶/۰۶/۲۳