برنجِ حاج عباس محمودی و پسران

فروش کلی و جزئی برنجِ محمودی بدون واسطه از شمال

برنجِ حاج عباس محمودی و پسران

فروش کلی و جزئی برنجِ محمودی بدون واسطه از شمال

برنجِ حاج عباس محمودی و پسران

فروش کلی و جزئی برنجِ حاج عباس محمودی و پسران بدون واسطه و مستقیم از شمال و صد در صد ایرانی با کیفیت عالی و یکدست با تضمین پخت و پس گرفتن برنج در صورت نارضایتی مشتریان عزیز ، برای سفارش یا انتقاد با شماره 09132513272 تماس بگیرید.

پیام های کوتاه
بایگانی

طرز پخت لوبیا پلوی گیاهی

پنجشنبه, ۲۳ شهریور ۱۳۹۶، ۰۳:۲۲ ق.ظ


مواد لازم (برای ۴ نفر):

  • برنج ایرانی مرغوب(برنجِ محمودی)….………………. ۳ پیمانه
  • لوبیا سبز خرد شده …………………………………………. ۵ پیمانه
  • گوجه فرنگی ………………………………………….. ۶ عدد متوسط
  • پیاز خرد شده …………………………………………… یک عدد بزرگ
  • نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه پلویی …..…………….. به میزان لازم
  • روغن کنجد، روغن زیتون ……………...………….. به میزان لازم


طرز تهیه لوبیا پلوی گیاهی:

برنج را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سبز را ۲ سانتی خرد کرده، سپس آن را بخارپز یا آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس لوبیا سبز و ادویه را به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. گوجه را با ۴ پیمانه آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک و فلفل به مواد قبلی افزوده و کمی می پزیم. هنگامی که آب گوجه قوام پیدا کرد، برنج را به آن افزوده و مدتی می پزیم تا آب غذا تمام شود، سپس پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

لازم به ذکر است این پلو بدون استفاده از روغن های سرخ کردنی و رب گوجه طبخ می شود و از نظر سلامت به همه توصیه می شود.


برنجِ محمودی

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۶/۰۶/۲۳
محمدرضا محمودی