چند نکته مهم برای تشخیص برنجِ خوب
دوشنبه, ۲۷ شهریور ۱۳۹۶، ۰۳:۲۹ ب.ظ
برای تشخیص عطر و طعم برنج نیز یک مشت کوچک از آن را میان کف دو دست خوب بمالید و روی آن با دهن بدمید ـ یا به اصطلاح «ها»کنید ـ و سپس بو بکشید اگر برنج عطر داشته باشد خودش را نشان می دهد. این کار را به روش دیگری نیز می توانید انجام دهید یعنی چند دانه از برنج را در دهان ریخته بجوید و مزه آن را بچشید. بیشتر برنج های موجود در بازار دانه های شکسته یا به اصطلاح نیمدانه دارند که پس از پخت بر کیفیت برنج اثر می گذارند.
۹۶/۰۶/۲۷